Smart att använda en kedjegrävare

Med en kedjegrävare kan du göra en massa bra jobb i din egen trädgård. Om du är ute efter en kedjegrävare, så kan du hitta flera modeller av sådana hos RC Holm. Det som denna grävare är allra bäst på, det är smala grävarbeten. Du kan använda den för att:

  • Gräva vattenledningar till sommarstugan
  • Lägga ner elkabel eller fiber
  • Vattenledningar till djurhagen

Denna typ av grävare går att använda som privatperson samt att den även fungerar utmärkt för dig som sysslar med entreprenad och markhantering. Den går att ha om du ska gräva ut diken till exempel.

Portabla kedjegrävare

Det du kan hitta hos RC Holm, det är portabla kedjegrävare. De kan leverera kedjegrävare med Loncin motor eller Honda motor, modell GX200. De har även så kallade hydrauliska kedjegrävare, som passar väl tillsammans med minigrävare eller minilastare.

Du kan även hitta smarta tillbehör för denna grävare. Bland annat finns det hållare för dubbla tänder, kilrem, och mycket mer.

Bra verktyg och maskiner

Hos RC Holm finns det inte bara kedjegrävare att hitta. Hos dem finns det en hel del olika maskiner och verktyg för olika ändamål. De har även produkter för bygg, renovering och mycket mer. Det finns dels för privatpersoner, dels för dig som sysslar med entreprenadarbete av olika slag.

Inom de produkter som detta företag erbjuder hittar du bland annat batterier, belysning, bygg, elverk, sågar, grävare, sopmaskiner, spadar, flismaskiner, motorer och en massa mer.

Om du är nyfiken på att se vad de har att erbjuda som kan passa dig, så besök då gärna deras hemsida.